[dt_sc_intro_text type=”type1″]

H2O Comunicació és una agència integral de comunicació, especialistes en disseny gràfic, desenvolupament web i mitjans publicitaris.

H2O Comunicació és una empresa jove, dinàmica i amb experiència en el món de la comunicació des de l’any 2003.  Aposta clarament per la qualitat. En el món de la comunicació empresarial resulta més efectiva una idea innovadora que no pas una acció que requereixi una gran inversió. Per això, amb un coneixement ampli de les necessitats de cada client i de les possibilitats d’acció més adequades per a cada un, establim les relacions que poden resultar més rendibles per a tothom.

[/dt_sc_intro_text]CONTACTA

[dt_sc_intro_text type=”type1″]

CLÒNICA és una empresa especialitzada en posicionament web SEO i SEM

L’equip de professionals de Clònica treballa conjuntament amb els clients fent un pla d’acció dirigit segons cada necessitat per a captar visites a la web i clients potencials dels serveis que ofereixen.

El seu objectiu és ajudar a les empreses perquè millorin la seva presència a internet i maximitzin la seva xifra de negoci. Per fer-ho ens centrem en conèixer a cada client, el seu producte i el seu client, ja que és tan important saber el que vols vendre, com a qui ho vols vendre.

[/dt_sc_intro_text]CONTACTA