banner_jornadaportesobertes_2017

 

 

[dt_sc_intro_text type=”type1″]

Càmpings participants:

LA TORDERA (Malgrat de Mar)  / EL FAR (Calella de la Costa)  /  BARCELONA (Mataró)

GLOBO ROJO (Canet de Mar)  /  LA RUEDA (Cubelles)  /  FREIXA (Manresa)  /  EL PLA DE MAR (Malgrat de Mar)

EL GARROFER (Sitges)  /  BONA VISTA (Calella de la Costa)  /  DEL MAR (Malgrat de Mar)

EL PINAR PLATJA (Santa Susanna)  /  EL PASQUALET (Caldes de Montbui)  /  ROCA GROSSA (Calella de la Costa)

 

BASES CONCURS INSTAGRAM JORNADA DE PORTES OBERTES 2017

 

 1. Objectiu

El concurs #campingsbcn17 vol animar els instagramers a visitar els càmpings de l’Associació de Càmpings i CV de Barcelona (els càmpings que en formen part es poden consultar a la web de l’Associació www.barcelonacampings.es) i fer fotos de la JORNADA DE PORTES OBERTES dels dies 20 i 21 de maig, i durant els dos dies de durada pujar-les a Instagram amb el hashtag #campingsbcn17. D’entre totes les imatges pujades, el jurat en triarà una guanyadora.

 

 1. Organització

El concurs #campingsbcn17 està organitzat per l’Associació de Càmpings i CV de Barcelona (en endavant Associació) . Té àmbit Català i pretén trobar noves vies de participació a la Jornada de Portes Obertes 2017.

 

 1. Requisits dels participants

a) Entraran a formar part del concurs totes aquelles persones, majors de 18 anys, que durant els dos dies de portes obertes pugin a Instagram fotografies dels càmpings associats amb el hashtag #campingsbcn17.

b) El guanyador o guanyadora serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia i el seu nom també es farà públic a les comptes d’Instagram, Facebook, Twitter i la web de l’Associació.

c) Lliurament de premis: El premi es lliurarà en els quinze dies següents de la data de notificació del premiat per part del jurat.

d) La participació en el concurs és gratuïta i no és necessària inscripció prèvia.

 

 1. Calendari del concurs

a) El concurs comença el 20 de maig a les 08.00 h i s’acaba el 21 de maig a les 24.00 h.

b) Les fotografies hauran d’estar fetes en un dels càmpings de l’Associació en els dies de la Jornada de Portes Obertes i pujades a Instagram amb el hashtag #campingsbcn17 durant els dos dies de celebració de la Jornada de Portes Obertes, 20 i 21 de maig de 2017.

El jurat valorarà les imatges i donarà el seu veredicte abans del 31 de maig.

c) El guanyador o guanyadora serà anunciat a la web i a les xarxes socials de l’Associació (Instagram, Facebook i Twitter).

L’organització es posarà en contacte amb el guanyador o guanyadora mitjançant un missatge a la seva fotografia.

 

 1. Funcionament

Els participants tenen els 2 dies de la Jornada de Portes Obertes per fer fotografies de qualsevol espai dels càmpings de l’Associació, amb temàtica lliure, que hauran de pujar a Instagram amb el hashtag #campingsbcn17 entre el 20 i 21 de maig de 2017.

Qualsevol imatge pujada després de les 24.00 h del dia 21 de maig, quedarà exclosa de participar en el concurs.

El jurat valorarà especialment l’originalitat de les imatges, però anirà a càrrec dels participants aconseguir els permisos de les persones que puguin aparèixer a les fotografies. Es rebutjaran les imatges que es considerin ofensives o lesives dels drets de les persones que hi apareixen, fins i tot en el cas que el participant tingui el permís d’aquelles persones per mostrar-les.

 

 1. Comunicació

L’Associació es posarà en contacte amb el guanyador o guanyadora amb un missatge a la seva fotografia escollida pel jurat. El guanyador haurà de confirmar a l’Associació, mitjançant un e-mail a info@campingsbarcelona.es, la seva voluntat d’obtenir definitivament el premi.

Pujar fotografies a Instagram amb el hashtag #campingsbcn17 implica el permís perquè ens posem en contacte amb el guanyador o guanyadora a través d’un missatge a la seva fotografia escollida. El nom del guanyador o guanyadora també es faran públics en els canals indicats anteriorment (Instagram, Facebook, Twitter i web de l’Associació de Càmpings de Barcelona).

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades del guanyador o guanyadora NO s’incorporaran a cap fitxer de l’Associació.

 

 1. Premis i jurat

Premi únic: El guanyador o guanyadora tindrà UN CAP DE SETMANA GRATUÏT EN UN BUNGALOW PER A QUATRE PERSONES AL CÀMPING ON S’HA DISPARAT LA FOTO GUANYADORA.

Terminis: Les dates per fer efectiu el premi queden subjectes a la disponibilitat del Càmping, i en qualsevol cas serà abans de 31 de desembre de 2017.

El jurat estarà format pels membres de la Junta de l’Associació de Càmpings de Barcelona.

La decisió del jurat, que no podrà declarar deserta la convocatòria, és inapel·lable, però es reserva el dret a modificar-la si el guanyador o guanyadora no compleix els requisits, no confirma la seva voluntat de rebre el premi, hi renuncia, no acredita la seva identitat o el compliment de les altres condicions. En aquest cas, se seleccionarà com a guanyador o guanyadora la següent fotografia amb més nombre de vots del jurat.

 

 1. Ús de les imatges

La imatge guanyadora serà publicada als mitjans propis de l’Associació (web i xarxes socials segons criteri l’Associació).

La publicació d’imatges a Instagram amb el hashtag #campingsbcn17 significa l’acceptació d’aquestes bases.

 

 1. Reserves i limitacions

Les dades hauran de ser facilitades pel participant de forma veraç.

Qualsevol comunicació falsa de dades personals donarà dret als organitzadors del present concurs a desqualificar al guanyador o guanyadora per participar i poder disposar del corresponent premi.

L’Associació queda eximida de qualsevol responsabilitat en el supòsit d’existir algun error en la captura o transcripció de les dades facilitades pels propis participants que impedís la seva identificació.

L’Associació podrà sol·licitar al premiat o premiada la identificació mitjançant el DNI o una altra documentació vàlida per verificar la seva identitat i la seva majoria d’edat.

L’Associació es reserva el dret a desqualificar qualsevol fotografia que no compleixi els següents requisits:

Els participants afirmen i garanteixen, pel que fa a les seves fotografies, que no mostren el següent:

– contingut amenaçador, fals, mal interpretable, abusiu, difamatori, vulgar, obscè i/o escandalós.

– continguts que violen els drets de les persones a la privadesa o a la publicitat.

 

 1. Acceptació i publicació de les bases

La participació al #campingsbcn17 implica l’acceptació de les bases del concurs.

Aquestes bases estaran a disposició dels participants a la web de l’Associació www.barcelonacampings.es

També implica l’acceptació de les condicions d’Instagram, que es poden consultar a: http://instagram.com/legal/terms

 1. Condicions generals

L’Associació es reserva el dret d’excloure qualsevol usuari que consideri que no compleix les condicions de participació o que està fent un mal ús o abús del concurs.

L’Associació es reserva el dret de donar de baixa i eliminar automàticament qualsevol participant que faci servir perfils falsos o de procedència dubtosa. En aquests casos, cancel·larem la seva participació.

S’entén per mal ús el no desenvolupament de qualsevol condició inclosa en aquestes bases.

Els usuaris, pel simple fet de participar, accepten aquestes bases i el criteri de l’Associació pel que fa la resolució de qualsevol incidència que pugui sorgir.

L’Associació es reserva el dret de modificar, si fos necessari, les condicions d’aquest concurs per altres de similars característiques. En aquest cas, s’informarà de les modificacions.

 

 1. Altres especificacions

L’Associació no assumirà cap responsabilitat per problemes o fallades tècniques de les xarxes socials, línies telefòniques, sistemes informàtics, servidors, programari o error de qualsevol missatge de correu electrònic destinat a l’Associació.

 

 

[/dt_sc_intro_text][/dt_sc_one_half]

[dt_sc_intro_text type=”type1″]