Càmpings de Barcelona

La província de Barcelona agrupa un nombre important de càmpings que es troben ubicats arreu del territori.

Veuràs que molts d’ells estan a prop d’alguns dels paisatges més bonics de Catalunya, envoltats de natura, i alhora amb un tracte familiar i proper que et faran sentir com a casa.

Podràs gaudir d’allotjar-te en espais tan meravellosos com el Parc Natural del Montseny, el Parc Natural del Garraf, o les precioses platges del litoral de la província de Barcelona.

Són establiments en els que hi trobaràs instal·lacions i serveis de primer nivell, que seran l’entreteniment ideal per a pares i fills.

Podràs venir amb la teva caravana o autocaravana, si prefereixes podràs allotjar-te en bungalows, o si vols provar una experiència única, trobaràs glàmping a la teva disposició, i sempre amb un tracte de qualitat.

Piscines, tobogans aquàtics, Restaurants, Zones esportives, Animació, Supermercat,… faran que visquis els moments màgics que desitges al llarg de la teva estada.

Els Càmpings de Barcelona, prenent consciència dels moments en que ens trobem, hem adoptat un ferm compromís amb la sostenibilitat, incorporant l’ús d’energies verdes, sistemes de recollida selectiva i mètodes d’aprofitament i recuperació de l’aigua.

Les teves vacances ideals es troben als Càmpings de Barcelona.