Categories: Enoturisme

Descobrint Oller del Mas: Un refugi per als amants del càmping i del vi a Barcelona

Situat a la privilegiada Denominació d'Origen Pla de Bages, a prop de la majestuosa muntanya de Montserrat, Oller del Mas no és només un destí encantador per als aficionats al vi sinó també un idíl·lic retir de càmping a Barcelona. Aquest lloc ofereix una fusió única de naturalesa, història i enologia, atraient a visitants tant locals com internacionals en cerca de les millors experiències de camping a Catalunya.

Càmping a Oller del Mas

Reconegut com una de les millors opcions per al camping a Catalunya, Oller del Mas proporciona una experiència de càmping enriquidora on els visitants poden allotjar-se en parcel·les equipades amb serveis essencials com aigua potable, buidatge d’aigües grises i negres, electricitat i més. Aquest servei permet als campistes gaudir de la bellesa natural de la regió mentre es beneficien de totes les comoditats.

Vinculació amb el Vi

La bodega d’Oller del Mas és una expressió viva del llegat vitivinícola de la regió. Amb vinyes que abasten més de 400 hectàrees, la família Margenat ha revitalitzat varietats autòctones com el picapoll i la malvasia manresana, destacant la unicitat dels seus vins. Aquests vins no només capturen l’essència del terroir local sinó que també estan elaborats sota pràctiques ecològiques i biodinàmiques, enfocades en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient.

Experiències de Glamping i Turisme del Vi

Per aquells que busquen una experiència més luxosa, el glamping a Catalunya ofereix una alternativa sofisticada al càmping tradicional. Oller del Mas combina el glamur amb l’aire lliure, oferint allotjaments estil ‘glamping’ que complementen perfectament l’experiència vinícola. El turisme del vi és una part integral d’Oller del Mas, oferint tours que combinen degustacions de vins amb menús dissenyats per complementar l’experiència.

Compromís amb la Sostenibilitat

Compromesos amb la protecció ambiental, Oller del Mas utilitza energies renovables i tècniques d’aïllament avançades en les seves instal·lacions, incloses les seves cabanyes d’allotjament. Aquesta filosofia s’estén a la seva producció de vi, on tenen com a objectiu aconseguir una empremta de carboni negativa en un futur proper.

Oller del Mas no és només un lloc per visitar sinó una experiència que connecta el passat amb el present, convidant a tothom a ser part de la seva herència i futur sostenible. Aquí, l’amor per la terra i la passió pel vi s’entrellacen en una invitació oberta a explorar, descansar i gaudir de la bellesa de Barcelona des d’una perspectiva única i enriquidora.

Share This Story, Choose Your Platform!

Les nostres novetats

Go to Top