Nature&active

Troba el teu càmping ideal entre més de 40 càmpings de la costa i l’interior de Barcelona.

Nature&active2023-08-21T14:30:26+02:00

Connecta amb la natura a Barcelona

Els càmpings envoltats de grans extensions naturals són una opció perfecta per a aquells que busquen una veritable escapada a l’aire lliure i volen connectar amb la bellesa i tranquil·litat de l’entorn. Aquest tipus de càmpings es situen en entorns rurals o parcs naturals com el del Montseny, les Guilleries i el Garraf, oferint als campistes una oportunitat única de gaudir de paisatges espectaculars i d’una experiència autèntica.

Estar enmig de la natura et permetrà sentir la pau i la serenitat que busques. Despertar-se amb el so dels ocells, respirar aire fresc i contemplar els impressionants paisatges naturals són moments que et permeten desconnectar del bullici de la vida quotidiana i relaxar-te en un entorn tranquil i natural.

Gaudeix de grans espais oberts i àrees verdes on podràs gaudir de llibertat i intimitat. Pots trobar llocs d’acampada envoltats de boscos, rius o llacs, que ofereixen oportunitats per a caminades, senderisme, ciclisme o moments de descans.

A més de la bellesa dels entorns naturals, aquests càmpings també ofereixen una àmplia gamma d’activitats a l’aire lliure. Pots explorar rutes, anar a caçar bolets, practicar l’observació d’ocells o, fins i tot, gaudir de l’escalada o altres esports d’aventura. Hi ha una infinitat d’opcions per als amants de la natura i l’esport.

Aquests càmpings també són un punt de partida perfecte per explorar les meravelles de l’entorn natural que els envolta. Pots visitar parcs nacionals, reserves naturals o llocs d’interès local com cascades, coves o miradors. Cada moment serà una oportunitat per descobrir noves meravelles i apreciar la biodiversitat i la grandesa de la natura.

Sigui quina sigui l’època de l’any que escullis, podràs crear records inoblidables mentre et submergeixes en la bellesa i la pau dels càmpings enmig de la natura.

Les nostres novetats

Go to Top