Open 365

Troba el teu càmping ideal entre més de 40 càmpings de la costa i l’interior de Barcelona.

Open 3652023-08-21T13:51:02+02:00

Càmpings Open 365 a Barcelona

Els càmpings que tenen obert els 365 dies de l’any són una opció perfecta per a aquells que desitgen gaudir de l’experiència del càmping en qualsevol època. Aquest tipus de càmpings ofereixen als campistes la possibilitat de connectar amb la natura i gaudir de les seves vacances o escapades durant tot l’any, sense haver de preocupar-se pels períodes de tancament.

Un dels grans avantatges d’aquests càmpings és la flexibilitat que ofereixen en termes de planificació i disponibilitat. Pots triar qualsevol moment per anar de càmping, ja sigui a l’estiu per gaudir del sol i la calor, a la tardor per contemplar els colors canviants de les fulles, a l’hivern per gaudir de l’aire fresc, o a la primavera per admirar la flora i fauna.

Els càmpings 365 solen estar preparats per afrontar les condicions climàtiques de cada estació. Ofereixen instal·lacions adequades per afrontar les baixes temperatures, com calefacció en els edificis sanitaris, i alguns fins i tot poden tenir zones d’acampada habilitades per a vehicles recreatius durant els mesos d’hivern.

A més de l’acomodació adequada per a totes les estacions, aquests càmpings sovint ofereixen una ampla gamma d’activitats i entreteniment durant tot l’any.

Els càmpings que tenen obert els 365 dies solen estar situats en entorns naturals excepcionals, com parcs nacionals o zones rurals. Això permet als campistes gaudir de la bellesa de la natura en qualsevol moment de l’any, i ser testimonis dels canvis i transformacions que es produeixen en l’entorn al llarg de les estacions.

Sigui quina sigui l’estació que escullis, podràs connectar amb la natura, relaxar-te i gaudir de la vida a l’aire lliure en aquests càmpings que et donen la benvinguda durant tot l’any.

Les nostres novetats

Go to Top