Categories: Nature & Active

5 pobles costaners prop de Barcelona

En aquest article, et presentem cinc pobles encantadors de la comarca de Barcelona que tenen platges espectaculars. Siguis un amant de l’aigua o només vulguis relaxar-te a la sorra, aquests llocs et deixaran fascinat. Prepara’t per descobrir la costa de la comarca de Barcelona i gaudir d’una experiència inoblidable.

Mataró

Amb 2,2 km de platges de sorra granítica que s’estenen des de l’oest fins a l’est, Mataró ofereix una experiència costanera excepcional. Les platges de Ponent, Varador, i Callao fins a la platja de Sant Simó, captiven amb la seva bellesa natural. Els visitants poden gaudir de la serenor de les platges mentre tenen accés a tota mena de comoditats, creant una harmonia perfecta entre l’entorn marí i la comunitat que les abraça.

Arenys de Mar

Amb un encantador front litoral que s’estén al llarg de 3,7 km, Arenys de Mar és una localitat que gaudeix de boniques platges. Entre les perles de la costa, destaquen les platges del Cavaió, la Picòrdia, les Roques d’en Lluc i la Musclera, que no només brinden un alt ús social i econòmic, sinó que també resplendeixen com a autèntics tresors naturals. Aquestes àmplies extensions de sorra i les seves aigües cristal·lines criden a ser explorades, oferint una oportunitat única de connectar amb la bellesa i la riquesa marítima d’Arenys de Mar.

Canet de Mar

Descobreix la combinació perfecta entre la natura i la tranquil·litat a Canet de Mar. Aquest paradís costaner allotja dues platges úniques: la platja de Canet, que s’estén al llarg de 1500 metres, i l’encantadora platja del Cavaió, amb 600 metres de sorra daurada.  L’accessibilitat fàcil, ja sigui a peu o en bicicleta, converteix aquest litoral en un destí irresistible. Amb un estat de conservació excepcional, la platja de Canet ha merescut el reconeixement de la Bandera Blava de la Unió Europea, mentre que una àrea de protecció de la vegetació litoral a la part oriental del Passeig Marítim celebra la riquesa de la flora autòctona, amb presència de plantes com el fonoll marí, el rave de mar, el cascall marí i l’atzavara. Una fusió perfecta entre la bellesa natural i els esforços de conservació, que et convida a explorar aquest tresor amagat a les costes catalanes.

Gavà

Gavà és conegut per les seves platges de sorra fina i les seves dunes naturals. Les platges del poble, com la Platja de Gavà i la Platja de l’Estany, són espais perfectes per prendre el sol i nedar.

Castelldefels

Castelldefels és un poble costaner que ofereix una àmplia platja de sorra daurada. És un lloc popular per practicar esports aquàtics com el surf i el kitesurf. A més de la seva bellesa natural, Castelldefels té un ambient animat amb una gran oferta d’activitats, restaurants i botigues.

Agafa la teva tovallola i el protector solar i prepara’t per gaudir d’una jornada de platja perfecta en aquests encantadors pobles de la comarca de Barcelona.

Share This Story, Choose Your Platform!

Les nostres novetats

Go to Top